Domaine Horgelus

 

Het prachtige en inmiddels befaamde Domaine Horgelus ligt in het hart van de Gascogne met 92 hectare aan wijngaarden. Deze liggen allemaal direct gesitueerd rondom het domein. Yoan le Menn is de 5de generatie die hier nu de scepter zwaait. Hij maakte het bedrijf groter en moderniseerde het. Als gevolg daarvan maken ze hier nu echte plezierwijnen met een heerlijke fris- en fruitigheid.

Domaine horgelus Colombard Sauvignon blanc kopen

Om de bijzondere frisheid in de witte wijnen van Horgelus colombard sauvignon blanc kopen te houden, wordt er op een moderne manier wijn gemaakt. Tijdens het wijnmaakproces geven ze zuurstof geen kans om het sap vroegtijdig te laten oxideren. Want dat zou verlies van aroma’s betekenen. Verder oogsten ze van 03.00 – 11.00 in de ochtend. Hierdoor maakt Horgelus colombard sauvignon blanc kopen volop gebruik van de koelheid van de nacht, waardoor de frisheid goed behouden blijft.

Horgelus wijn kopen

Yoan le Menn heeft de gave om naast ‘vin de plaisir’ ook hoge kwaliteitswijnen te maken. Hij is op dit moment ‘by far’ de beste en meest getalenteerde wijnmaker van de Gascogne. Dat durven wij wel te stellen. Op Domaine Horgelus maken ze overigens ook een beetje Armagnac.

 

Domaine Horgelus Colombard & Sauvignon Blanc witte wijn kopen

Wijn die het glas uit springt! Heerlijke smaken van appel, groene kruiden en wat witte bloemen. De smaak is heerlijk fris met het aangename stuivende van de Sauvignon Blanc druif. Dit is een echte blijver in het assortiment van de Westlandse Wijn & Bier Boutique.

Domaine Horgelus Gros Manseng & Sauvignon Blanc wijn kopen

Het aroma van de Gros Manseng geeft deze wijn een prachtige geur van honing, hooi aangevuld met iets van karamel. De Sauvignon Blanc geeft de balans in deze wijn. Prachtig gemaakt een zeer populair bij de Westlandse Wijn & Bier Boutique.

Domaine Horgelus Rosé – Merlot & Tannat wijn kopen

Wijn die het glas uit spettert! Rosé zoals je zou mogen verwachten met zijn frisse fruittonen van klein rood fruit als framboos en wat rode rozen. De smaak is droog met een heerlijke fruitigheid. Zon, Zee & Rosé

Domaine Horgelus Rood – Merlot & Tannat wijn kopen

Deze heerlijke rode wijn kopen waarbij we in de hoofdrol tonen van bramen, tabak en rode kers hebben. De smaak is bijzonder zacht en vol van fruit in de afdronk.


Domaine Horgelus Horgelus Phi-Ling – Tannat & Cabernet Sauvignon kopen

Wijn die doet denken aan de rode wijn van grote kwaliteit. Smaakvolle aroma’s van bramen, tabak en rijpe kers. Deze wijn gaat niet vervelen en is bijzonder zacht en vol in de afdronk.

 

Domaine Horgelus witte wijn kopen

Domaine de l'Horgelus ligt midden in de Gascogne met 66 ruim hectare aan wijngaarden. Om de bijzondere frisheid in de witte wijnen van Domaine Horgelus te houden, wordt er volgens de modernste methode wijn gemaakt zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 

Gascogne witte wijn kopen

Eigenaar Yoan le Menn heeft de leiding van dit bedrijf in handen gekregen enkele jaren geleden. Hij moderniseerde het bedrijf aanzienlijk en zette vervolgens in op kwaliteit.

 

Kwaliteitswijn witte wijn kopen

Het resultaat? Echte kwaliteitswijnen die Domaine Horgelus Colombard Sauvignon Blanc met een heerlijke frisheid en fruitigheid. Zonder twijfel de meest getalenteerde wijnmaker van de Gascogne op dit moment, daar is vriend en vijand het wel over eens.  

 

Domaine Horgelus Gros Manseng Sauvignon wijn kopen

 

Voor vele is Domaine Horgelus Gros Manseng Sauvignon wijn kopen inmiddels een bekende en graag gezien gast in het wijnrek op het terras of natuurlijk in je glas op de bank. Witte wijn kopen is na de komst van deze heerlijke wijn naar Nederland een heel stuk makkelijker geworden. Was er voor die tijd geen lekker witte wijn te koop? Nou niet echt :). Domaine Horgelus Gros Manseng Sauvignon wijn kopen is gelukkig met de komst van steeds leukere en goed bereikbare webshops steeds makkelijker geworden. Ook de echte wijnwinkels zoals de Westlandse wijn & Bierboutique bieden inmiddels deze lekkernij aan. Domaine Horgelus Gros Manseng Sauvignon wijn kopen is daarom in de loop van de vele jaren steeds makkelijker en leuker geworden.

 

Domaine Horgelus Gros Manseng Sauvignon wijn kopen doe je dus makkelijk en snel in de echte winkel of online in onze webshop. 

 

Domaine Horgelus Rosé kopen

Wil je een heerlijke rosé wijn kopen? Denk dan eens aan de Domaine Horgelus rosé wijn kopen. Deze smaakbon is inmiddels al een jaar of 15 in Nederland te verkrijgen en is niet meer weg te denken. De aroma's van deze Domaine Horgelus rosé wijn kopen doen denken aan een frisse lente dag met aarbeien en frambozen op de fruitschaal. Domaine Horgelus rosé wijn kopen is daarnaast een rose wijn kopen die ook geweldig als begeleider kan worden gebruikt bij tapas. 

Je drinkt de Domaine Horgelus rosé wijn kopen op een temperatuur van zo'n 8 graden. Let op het is belangrijk om hem lekker koel te drinken. Domaine Horgelus rosé wijn is ook zeer geschikt als rosé wijn op het terras. 

 

Domaine Horgelus rosé wijn kopen is gemaakt van de Tannat en Merlot druiven de blend van deze twee heerlijke smaken zorgt voor precies genoeg spanning en smaak. Domaine Horgelus rosé wijn kopen je bij de Westlandse Wijn & Bierboutique in Naaldwijk. Domaine Horgelus rosé wijn kopen is bij ons vrij gemakkelijk en kan zowel online als in de winkel gedaan worden. 

Wil je hem in de aanbieding scoren? meldt je dan aan voor de nieuwsbrief.